Jetpack Joyride

Jetpack Joyride voor Android

Jetpacks en Barry Steakfries

Jetpack Joyride is een gratis game met Barry Steakfries, een hoofdpersoon die oplettende gamers herkennen uit Monster Dash. In het introfilmpje loopt Barry langs een fabriek waar jetpacks voor de ramen hangen. Steakfries kan zichzelf niet...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verslavend
  • Leuke missies
  • Mooie gameplay en graphics

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Jetpack Joyride is een gratis game met Barry Steakfries, een hoofdpersoon die oplettende gamers herkennen uit Monster Dash. In het introfilmpje loopt Barry langs een fabriek waar jetpacks voor de ramen hangen. Steakfries kan zichzelf niet beheersen, breekt in en jat een jetpack. Zo begint het verslavende Jetpack Joyride.

Barry vervolgt zijn Jetpack Joyride door de fabriek, waar hij muntjes verzamelt, missies uitvoert en gevaarlijke obstakels en bommen probeert te ontwijken. Geslaagde missies zorgen ervoor dat je in een hoger level van Jetpack Joyride terecht komt. In de upgradewinkel koop je nieuwe outfits, andere jetpacks, volledige missies en verschillende power-ups.

Naast de muntjes verzamel je in Jetpack Joyride spin tokens, die handig van pas komen als Barry doodgaat. Het aantal tokens dat je verzamelt staat gelijk aan het aantal keren dat je mag gokken in de gokkast. Hier win je extra muntjes, de mogelijkheid om verder te spelen of ontploffingen die je een stuk verder blazen dan waar je eigenlijk was.

De gameplay is simpel: hoe langer je het scherm aanraakt, hoe hoger Steakfries vliegt. Met upgrades die je onderweg vindt, zoals teleporters, motoren en gravity suits schiet je nog sneller door het beeld. De spannende muziek en geluidjes zorgen voor extra spanning tijdens het spelen. De graphics van Jetpack Joyride doen een beetje denken aan een cartoon met de stijl van een 8-bit arcadegame.

Als je eenmaal begint aan Jetpack Joyride is het moeilijk om je telefoon weer weg te leggen. De missies en obstakels houden het spel spannend, en de in-game upgrades zorgen voor extra actie.

Meeste downloads Arcade games voor android

Jetpack Joyride

Download

Jetpack Joyride 1.15.1

Beoordelingen about Jetpack Joyride

×